Terminator II – Toiminnantäyteinen elokuvapeli

Netticasinoiden elokuvapelien genre sai jälleen vahvistusta Microgamingin julkaistua odotetun Terminator II -kolikkopelin. Toiminnantäyteinen uutuusslotti mukailee alkuperäisen Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvan tunnelmaa mahtipontisia äänitehosteita ja välianimaatioita myöten.

Visuaalisesti näyttävään ulkokuoreen on ahdettu myös paljon upeita ominaisuuksia. Peruspelin 243 eri voittolinjaa takaavat hyvät voittokertoimet, ja uniikki T800-bonuspeli saattaa ilmestyä milloin tahansa jakamaan yllätysvoittoja.

Lunasta 5 euroa ilmaista pelirahaa Mr. Greeniltä ja löydä sisäinen toimintasankarisi!
Terminator II

100% bonus 200€ asti

Pelaa Nyt

 

Lue Mr. Green arvostelu >>

Kokeile Terminatoria ilmaiseksi

Alla pääset kokeilemaan Terminator II -uutuuspeliä ilmaiseksi leikkirahalla. Leikkirahaversiossa voit harjoitella panostusta ja koeajaa pelin bonusominaisuuksia riskittömästi ennen oman rahan tallettamista.

Ominaisuudet ja päävoitto

Terminator II pitää sisällään kaikki moderneista videokolikkopeleistä tutut ominaisuudet. Peruspelissä käytössä on viisi pelikiekkoa ja 243 voittolinjaa, mutta ilmaiskierroksilla voittoja jaetaan yhteensä 1024 eri linjalla!

Ilmaiskierroksille pääsee saamalla kolme, neljä tai viisi Scatter-symbolia mihin tahansa kohtaan kiekoille. Ilmaisia pyöräytyksiä saa aina kymmenen kerrallaan, ja niiden aikana käytössä on erityinen Transform-symboli, joka toimii eräänlaisena jokerina tuoden suuria voittoja.

Pelin erikoisuus on T800-bonustaso, joka aktivoituu satunnaisesti muuttamaan symboleita suoraan rahavoitoiksi. Tämän moodin osuessa kohdalle, yksikin Scatter-symboli tuo 10 uutta ilmaiskierrosta.

Näiden lisäksi käytössä ovat normaalit Wild-symbolit, jotka korvaavat minkä tahansa muun merkin pelilinjalla.

Peliohje

Pelin alussa tulee asettaa omaan pelikassaan sopiva panos. Panosta voi säätää kolikon arvolla ja kolikoiden määrällä, siten että minimipanoksena on 0,30 euroa ja maksimina 30 euroa kierrosta kohden.

Terminator II on siitä mielenkiintoinen peli, että pienilläkin panoksilla suuret voitot ovat mahdollisia. Hyvä pelistrategia on pelata pikkupanoksilla, ja pyrkiä pääsemään käsiksi ilmaiskierrosten jättivoittoihin.

Pelin voi pyörittää käsin ”pyöräytä”-painikkeesta, tai valita haluamansa määrän automaattikierroksia Autoplay-toiminnolla. Pääset katsomaan tarkemmat tiedot bonusominaisuuksista ja voittolinjoista klikkaamalla alareunan löytyvää ”Näytä voitot”-linkkiä.

 

Lisää hedelmäpelejä

[catlist name=”kolikkopeliarvostelut” excerpt=yes excerpt_size=35 orderby=date numberposts=3 catlist thumbnail=yes thumbnail_size=100]