Starburst – Moderni ja kaunis hedelmäpeli

Starburst on vuoden 2013 uutuuspeli, jonka avaruuteen sijoittuvassa pelimaailmassa kiekoilla pyörivät tähdet ja jalokivet. Moderniksi videoslotiksi Starburst on miellyttävän helppo pelata, ja sen graafinen ilme on pelkistetyn tyylikäs.

Starburstiin on tuotu monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja muista Net Entertainmentin peleistä. Pelin voittolinjat toimivat poikkeuksellisesti molempiin suuntiin, ja jokerisymbolit laukeavat koko pelikiekon laajuisiksi käynnistäen samalla uuden pyöräytyksen.

Lunasta 50 ilmaiskierrosta Starburstiin Thrillsiltä!
Starburst

300€ Bonuspaketti

Pelaa Nyt

Lue Thrills arvostelu >>

Kokeile Starburstia ilmaiseksi

Alla pääset kokeilemaan Starburstia ilmaiseksi leikkirahalla. Peli on pelattavissa oikeilla rahapanoksilla kaikilla nettikasinoilla, joiden valikoimiin kuuluu Net Entertainmentin pelit.

Ominaisuudet ja päävoitto

Starburst on tekniikaltaan tyypillinen 5-kiekon ja 10-voittolinjan videokolikkopeli. Voittoyhdistelmiä pelissä voi tulla pelilinjoilla kumpaankin suuntaan, joko perinteisesti vasemmalta oikealle tai päinvastoin. Monien pelien tapaan Starburstissa molemminsuuntaisista voittolinjoissa ei ole lisämaksua, vaan ne ovat automaattisesti käytössä.

Erikoisominaisuutena Starburstissa ovat jokerimerkit, jotka laajenevat kattamaan koko pelikiekon. Kirjavaa tähteä muistuttavan jokerisymbolin osuessa pelilinjalle, koko kiekko muuttuu jokeriksi ja uusi kierros käynnistyy. Parhaimmillaan jokereita voi tulla kolme peräkkäin, joka tarkoittaa suuria voittokertoimia.

Pelin päävoittona on 50 000 kolikkoa, joka tarkoittaa täydellä 1€ kolikon arvolla 50 000 euron pottia. Panostusskaala on totutun laaja, ja kierroskohtainen panos voidaan säätää omalle lompakolle sopivaksi 0,01€ ja 100€ välillä.

Peliohje

Säädä pelin alussa panos mieleiseksesi linjojen määrää, panostasoa ja kolikonarvoa käyttäen. Paras tapa on asettaa kaikki 10 pelilinjaa käyttöön, jolloin voittoja tulee mahdollisimman useasti.

Panostaso määrittää kertoimen, ja kolikon arvo pyöräytyksen todellisen hinnan. Kolikon arvon ollessa 0,01€, yksi pyöräytys maksaa yhden euron maksimipelilinjoilla ja täydellä panostasolla.
Pelikierroksia voi pelata yksitellen, tai vaihtoehtoisesti käyttää automaattipeli-toimintoa automaattisten kierrosten käyttämiseen.

Lisää hedelmäpelejä

[catlist name=”kolikkopeliarvostelut” excerpt=yes excerpt_size=35 orderby=date catlist numberposts=3 thumbnail=yes thumbnail_size=100]