Aliens – Kolmitasoinen avaruus-trilleri

Net Entertainmentin uusi jännitystrilleri Aliens on kolikkopeli täynnä tulta ja tappuraa. Saman nimiseen elokuvasarjaan perustuva videokolikkopeli tuo kaikki elokuvista tutut elementit nyt netticasinoille äänitehosteineen ja 3D-grafiikkoineen!

Aliensissa pelaaja istutetaan merisotilaan saappaisiin, jonka tehtävän on lähteä tutkimaan salaperäistä planeettaa ryhmänsä kanssa. Edessä on monen tason räiskintäseikkailu, joka päättyy huikeaan lopputaisteluun itse alienkuningatarta vastaan.

Lunasta 5€ ilmaista pelirahaa Mr. Greeniltä ja lähde metsästämään Alieneja
Aliens

100% bonus 200€ asti

Pelaa Nyt

Lue Mr. Green arvostelu >>

Kokeile Aliensia ilmaiseksi

Alla pääset testaamaan Aliensia riskittömästi leikkirahalla. Kun talletat oikeaa rahaa peliä varten, muista tarkastaa ajankohtaiset bonustarjouksemme!

Ominaisuudet ja bonukset

Aliens on tavanomainen 5 pelikiekon ja 15 voittolinjan kolikkopeli, joka koostuu kolmesta tasosta. Kaikki kolme tasoa – The Search, The Encounter ja The Hive ovat suoraan leffasta, kuten monet muutkin pelin yksityiskohtaiset piirteet ja elementit.

Ensimmäisellä The Search tasolla pelaajan on tarkoitus saada ylälaidassa näkyvä Alien-aktiivisuusmittari täyteen. Kun mittari on voittojen myötä täyttynyt, aukeaa pelin seuraava taso.

Seuraavalla The Encounter -tasolla pelaaja taistelee tietään käytävän läpi, jossa vastaantulevat oliot ja avaruushirviöt pitää ampua kuoliaaksi. Ongelma on kuitenkin ammusten niukkuus, sillä panostilanne tippuu jokaisen vastuksen kohdalla. Täysiä lippaita saa lisää voittamalla taisteluiden välissä ilmestyvässä kolikkopelissä.

Viimeisessä The Hive -tasossa koittaa pelin todellinen loppuhuipennus. Tarkoitus on tappaa alienkuningatar heitettävillä kranaateilla, kun samaan aikaan molemmilta sivuilta kimppuun hyökkää vihollisia. Jos ammukset loppuvat ja tehtävä epäonnistuu, päädyt takaisin The Search -tasolle.

Onnistumiset palkitaan luonnollisesti jatkuvilla rahabonuksilla, joita ensimmäisen vaiheen jälkeen ropisee tilille kaiken aikaa!

Peliohje

Aliensin pelaaminen alkaa panoksen asettamisella. Tässä pelissä kaikki 15 voittolinjaa ovat automaattisesti käytössä, joten kierroksen hinta määräytyy kolikon arvon ja panostason perusteella. Minimissään kierros maksaa 0,15€ ja maksimissaan 150€.

Peliä voi pyörittää halutessaan joko käsin tai automaattipelillä, joka pyöräyttää halutun kierrosmäärän automaattisesti. Älä lannistu, jos et heti pääse seuraavalla tasolle – The Encounter-tasolle pääsy saattaa joskus kestää pitkäänkin, mutta se on sen arvoista!

 

Lisää hedelmäpelejä

[catlist name=”kolikkopeliarvostelut” excerpt=yes excerpt_size=35 orderby=date numberposts=3 catlist thumbnail=yes thumbnail_size=100]